Forumas>>VISKAS APIE FORUM>>FORUMO PASKIRTIS

Komentuoti

Autorius
Komentarai
Raimundas

Reitingas: #
Grupė: moderator
Žinučių: 19
Autorius
ID: 3
[A: Raimundas]

Paskutinis komentaras vykdytas 2009-02-15 15:02:16
Koreguoti|Cituoti
  • Forumas yra skirtas bendrauti visiems norintiems uduoti klausimus ir gauti jame atsakymus ar paaikinimus. Jame gali bendrauti bet kurie norintys nagrinti jiems ikilusias problemas, o inantieji atsakymus, gali jiems operatyviai ir geranorikai padti. Tokiu bdu, galima sukaupti pakankamai daug informacijos, kurios dka vliau gali tekti pasinaudoti ir patiems.
  • Reiau ikylantys klausimai, ar tam tikros situacijos, usimirta. Todl ia galsime jas operatyviai surasti, taip sutaupydami savo ir kit brangiai kainuojant laik.Danai pasitaiko toki klausim, kurie ikyla beveik visiems vartotojams. Todl is forumas turt pateikti atsakimus visiems ir vienu metu.
  • Nortume mandagiai Js paprayti, kad klausimai bt uduodami korektikai, geranorikai, galimai tiksliai. Atsakymai (citatos) turt bti taip pat geranoriki, savalaikiai ir galimai tiksls. Tikims, kad forumas ilaikys aukt kultr, nebus vartojama necenzrini frazi, ar kitaip eidiamas kito dalyvio orumas. Ms pai sukurta forumo atmosfera tarnaus mums patiems, jame bus malonu dalyvauti ir semtis ini. Stenkims, kad FORUMO ADMINISTRATORIUI reikt kuo maiau j "administruoti".



  • Puslapis: